Poze A ucide Plutocația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului, Valérie Bugault și Jean Rémy

     


A ucide Plutocația. Ghid practic pentru demontarea Sistemului, Valérie Bugault și Jean Rémy

Pret: 19,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 5% de 5%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Cartea celor doi autori francezi, Valérie Bugault, doctor în drept, specialist în fiscalitatea internațională, și Jean Rémy, fost bancher internațional, este o lucrare de o actualitate stringentă.

Într-o vreme când manipularea a devenit o stare de lucruri generalizată, când ingineriile sociale de setare a minții au făcut un salt uriaș, autorii noștri reușesc nu doar să-și păstreze spiritul critic și să spargă codurile secrete ale plutocrației globale, ci și să determine cititorul avid de adevăr și dreptate să-și recapete luciditatea. Investigația întreprinsă de aceștia poate ar fi incompletă, dacă n-ar reuși o pertinentă investigație istorică a fenomenului analizat, ce coboară până la perioadele preistorice akkadiană și sumeriană, trecând prin Antichitate și vremurile mai noi și făcând un popas temeinic și indispensabil în momentul pretinsei Revoluții Franceze.

Retrospectiva în cauză urmărește un scop practic bine definit. Ea răspunde unei necesități imperative: o maladie poate fi diagnosticată și tratată cu succes doar dacă se reușește stabilirea originii acesteia.  Iar vocația de prim ordin a acestei lucrări este anume definirea clară a soluțiilor practice  ce se impun în vederea demontării actualului sistem financiar și juridic, ce s-a statornicit la scară globală, care servește interesele sectei cleptocratice a bancherilor internaționali și aservește toate popoarele lumii. (Iurie Roșca în prefața cărții)

Autori:  Valérie Bugault și Jean Rémy

Prefața: Iurie Roșca

Traducerea: Ruxandra Iordache

An aparitie: 2017
Editura: Universitatea Populară, Chisinău, 2017
Coperta: Paperback
Numar pagini: 192
ISBN 978-9975-77-284-6

0734738923 - Comenzi telefonice
08:00 - 20:00Detalii produs


Categorie: Filozofie politică